Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tag hele familien med på juleferie i egen feriebolig - og lad stress og jag blive hjemme.

1
Nyt fra Hjemmet
Stadig flere og flere vælger at bruge juledagene uden for hjemmet, når julen skal fejres. Det er nemlig populært som aldrig før at tage familien eller vennerne med på ferieophold mellem jul og nytår.

Også feriecenterkæden Dayz Resorts har mærket efterspørgslen og tilbyder juleophold på deres 5 feriecentre i Jylland. Her kan du kombinere aktiv ferie og afslapning med egne juletraditioner, lige som feriecentrene og de tilknyttede feriehuse kan fungere som en perfekt base, hvis du har familie eller venner i området, som du og familien ønsker at aflægge et julevisit.  

 

Lad julefreden sænke sig

Hos Dayz Resorts er der hele julen rig mulighed for at glemme alt om stress og jag og i stedet lade julefreden sænke sig og nyde hjerternes fest med hele familien. På flere af Dayz Resorts’ feriecentre er der julen igennem arrangeret hyggelige og sjove juleaktiviteter for både store og små – bl.a. juleklip, hvor du og familien rigtig kan hygge jer og komme i vaskeægte julestemning. På feriecentrene kan I selvfølgelig også kombinere juleaktiviteterne med de mange andre aktiviteter og faciliteter, som feriecentrene byder på. I kan blandt andet nyde varmen i det tropiske badeland, dyste i sportshallen, tumle i legelandet, nyde afslapning i wellness og meget mere. Her er der altså tid til det, julen handler om - nemlig at hygge sig med familien. Og når opholdet er betalt, er flere af aktiviteterne og faciliteterne gratis at benytte – bl.a. badelandet og sportshallen.

Annonce

 

Vaskeægte juleaktivitet

Feriecenteret Dayz Søhøjlandet i Gjern, tæt på Silkeborg, kan med Danmarks eneste helårs skibakke også byde på en vaskeægte juleaktivitet. Her kan I suse ned ad bakken på ski eller kælk – uanset om den er beklædt med sne eller ej. Er der ingen sne, sprøjtes der nemlig vand på bakkens kunstfibermåtter, så der altid er en god glideevne og mulighed for at stå på ski eller kælk selv uden det mindste snefnug.

Dagene kan I også nyde med afslappende gåture i de naturskønne områder omkring feriecentrene – og måske, hvis I er heldige, nyde smukke sneklædte landskaber, der indbyder til at bygge en snemand eller tage en sjov kælketur eller sneboldkamp. I kan også besøge nogle af byerne omkring centrene, hvor I helt sikkert vil opleve masser af hyggelig julestemning.

afslappende tur i det naturskønne område omkring et af feriecentrene

 

Hygge og samvær er i højsædet

Alle Dayz Resorts’ 5 feriecentre har forskellige typer af feriehuse, som varierer fra resort til resort. Fælles for husene er dog, at de alle er familievenlige og indbyder til, at familien kan samles og nyde hinandens selskab. Her kan I for eksempel spille forskellige spil eller slappe af i sofaen med en varm kop kaffe eller kakao efter en aktiv og sjov dag. I husene er der internet og mulighed for selv at lave mad. Ønsker I ikke at lave maden selv, kan I nyde maden på en af de familievenlige restauranter på feriecentret.

 

 

Med et ophold i juledagene på et af Dayz Resorts’ feriecentre vil I få en afslappende og hyggelig jul – præcis som højtiden skal være.

Læs meget mere om juleophold her

Tekst: præsenteret af Dayz Resort
Publiceret: 06-12-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
11 jan 2017 08:56

Ja, det lyder som en god idé, hvis du spørger mig. Jeg har selv holdt jul ude af hjemmet nogle gange, og jeg må indrømme at forandring altså fryder, som man jo siger. 

Man kan jo også godt tage gaverne med til et andet sted, og så håber jeg i hvert fald bare, at jeg får mine tassel earrings, når det engang bliver jul igen! Man har vel lov at håbe. 

God jul, når vi kommer dertil igen, hehe!

- Anne

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri