Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Vinder af Danmarks sødeste kassedame 2016: Susanne Hansen (th.) med favnen fuld af blomster og Hjemmets chefredaktør Marianne Gram (tv.) ved sin side.

Susanne Hansen er Danmarks sødeste kassedame 2016

Nyt fra Hjemmet
Over 50 kunder indstillede hende personligt, og hun fik et klart flertal i finalen – Susanne Hansen fra Middelfart er kåret som Danmarks sødeste kassedame 2016

Torsdag den 31. marts 2016 kom en ny kunde ind i Rema-butikken i Middelfart. Hun skulle ikke købe noget, tværtimod skulle Hjemmets chefredaktør Marianne Gram overrække kvinden ved kassen en bunke gaver, blomster og en check på 10.000 kr.

For ud af et rekordstort antal nominerede – 279 kassedamer m/k – kan Susanne Hansen fra Rema 1000 i Middelfart nemlig kalde sig Danmarks sødeste kassedame 2016.

"Jeg er meget overrasket. Jeg havde fået at vide, at Hjemmet ville ringe onsdag og give besked. Jeg havde telefonen med op ved kassen. Jeg havde ikke regnet med, det blev mig. Det er helt vildt," siger hun.

Kunderne i Rema i Middelfart flokkes om kasse 1, som er Susanne Hansens. De kan simpelthen ikke undvære hende og den glæde, som hun smitter sine omgivelser med. Selv mener Susanne Hansen, at det var jobbet, der fik hende endog meget hurtigt på fode, efter at hun i 2014 fik konstateret kræft i tungen og blev hasteopereret.

”Jeg kunne ikke snakke ordentligt, men så snart jeg kom hjem fra hospitalet, ville jeg hellere på arbejde igen. Det er meget bedre at være her end at sidde hjemme og gruble,” forklarede hun i Hjemmet, da en finaleplads var sikret.

Og nu kan den 57-årige kvinde altså sole sig i en velfortjent kåring.

Det er tredje gang, at ugebladet Hjemmet kårer Danmarks sødeste kassedame. Og ifølge Marianne Gram kan læsere, kunder – og kassedamer m/k – godt glæde sig til næste år også:

”Jeg regner bestemt med, at vi gentager successen. Den venlige betjening og den tætte relation, som mange af os har med vores lokale kassedame, gør en stor forskel i hverdagen. Det vil vi på Hjemmet gerne være med til at hylde,” siger hun.

Annonce


► SE OGSÅ: Hjemme hos Poul Thomsen: Mine hunde bor i mit hjerte
► SE OGSÅ: Hækl selv: Sød panda
► SE OGSÅ: Hækl selv: Sød pandaHækl selv: Skøn giraf

Tekst: Redaktionen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 31-03-2016
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri