Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Giv en hyggestund i julegave

Nyt fra Hjemmet
Hvem elsker ikke at sidde der i sofaen med ugens sladderhistorier, mode og opskrifter? Nu kan du give en hyggestund i julegave i form af et abonnement på favoritbladet.

Definitionen af sofahygge

 En kop varm te og favoritmagasinet i sofaen er for mange opskriften på en fuldendt hyggestund i de kolde vintermåneder. Nu kan du give et abonnement til dine nærmeste, så deres favoritblad dumper lige ind af postkassen. Så kan de beholde striksokkerne på og være i selskab med deres bedste ven i papirform, når den står på afslapning i sofaen: Hjemmet, ALT for damerne, Hendes Verden eller Her og Nu.

Frit valg på alle magasinhylder

Du kan give et gavekort på et bestemt blad eller gøre det valgfrit for modtageren, hvilket blad, der ønskes. Der er hele 20 forskellige blade at vælge imellem og dermed lidt for enhver smag og alder. Udover ugebladene kan man blandt andet vælge magasinerne BoligLiv, Eurowoman, Fit Living og Vores Børn. Til mændene er der blandt andet Gastro og Euroman og til børnene Anders And og Wendy.

Annonce


Gavekortet fås på tre forskellige beløb: 149 kr., 299 kr. og 449 kr. og du kan printe et fint gavekort, der passer til modtageren og skrive en personlig tekst derpå. Gaven er også ideel til at sende, uden at portoen vælter budgettet.

Køb dit gaveabonnement her

Publiceret: 31-10-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri