Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 9: Hen til kommoden

Artikler
Agnes og Røde får sig en lejlighed og kan dermed blive gift. Bryllupsfesten foregår i den nye lejlighed, og alle vennerne er med. Oluf Larsen og Kathrine demonstrer, hvordan man danser spjætmazurka.

 

Takket være Rødes politiske aktiviteter varer det ikke længe, før de to er blevet til tre. Fru Fernando Møhge vågner op til dåd og blander sig i Mads' udvidelsesplaner og Skjold Hansen løber sit første stormløb mod Mads Skjern.

 

Familiens holdninger kommer igen til at påvirke Kristen Skjern og Elisabeth Friis' forhold, og Ingeborg, Mads Skjerns kone, får helt personlige problemer, da nazisterne gæsteoptræder i Korsbæk.

 

Byrådssekretæren med den dårlige økonomi har det heller ikke let, men Mads er fortrøstningsfuld, fordi han ved, at han skaffer arbejdspladser til den søvnge by.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Else Tholstrup
Publiceret: 24-10-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri