Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 8: Komme fremmede

Artikler
Freden i Korsbæk brydes i foråret 1934 af gæster udefra, dels en berømt maler, Ernest Nyborg, (Morten Grunwald), der har spillet en rolle i Maudes fortid, dels Birgitte Graae (Susse Wold), Jørgen Varnæs’ dyre og livlige veninde, der i høj grad præger af hans nutid.

Den varnæske livsførelse ændres midlertidigt til det mere brogede, men i banken lever Varnæs sit andet liv med sine vanskeligheder på såvel det forretningsmæssige som på det private plan med den overarbejdende bankassistent Ulla (Karen-Lise Mynster).

 

 

Den kendte kunsters besøg i byen berører også Mads, der arbejder videre med sin plan om konfektionsfabrikken ved jernbanen i Korsbæk. Mens det højere borgerskab har hver sit at kæmpe med og kæmpe for, registrerer hr. Schwann - den tidligere førstemand i "Damernes Magasin" - på sine vandringer med regninger de sælsomme hændelser ved dag og nat.

 

I denne episode møder seerne for første gang baron von Rydtger (Bendt Rohde), en af Mads' gode støtter, der også er formand for Korsbæk Kunstforening og vært ved den fernisering, hvor høje og lave mødes foran Ernst Nyborgs moderne billeder.

Annonce

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Else Tholstrup
Publiceret: 17-10-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri