Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 7: Fødselsdagen

Artikler
Nazismens og fascismens fremmarch sætter naturligvis også sit præg på livet i den danske provins. Men først og fremmest interesser man sig for hinanden og for hvordan man får ram på Mads Skjern, hvis dygtighed ikke kan undgå at irritere visse kredse.

Mads Skjern har på få år fået en forretning og har taget initiativ til en ny bank, der ledes af hans bror Kristen. Han har dermed sat direktør Varnæs fra Korsbæk Bank i svære vanskeligheder. De bliver ikke mindre, da den arrige sagfører Skjold Hansen (Axel Strøgbye) kommer ind i Korsbæks ledelse og begynder at rotere i selskabslivet med sin kone, Musse (Birthe Backhausen).

 

Mads forfølger stadig nye mål, og for at nå dem tager han kontakt med Korsbæks byrådssekretær Gotfred Lund (Hardy Rafn), hvis kone, Lilli, spilles af Tove Maës. Til de problemer der præger Varnæsfamilien, er afviklingen af fru Fernando Møhges 100-års fødselsdag, der bliver en prøvelse for alle, især for værtinden Maude Varnæs samt Laura og Agnes, der huserer i Køkkenregionerne.

Annonce

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Rolf Konow
Publiceret: 10-10-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri