Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 20: den 11. time

Artikler
Det er månederne umiddelbart før befrielsen i 1945, og lærer Andersens skæbne kommer tilfældigvis til at krydse verdenshistorien.

Korsbæk Bank skal have ny bestyrelsesformand, og Jørgen Varnæs' engagementer hos Mads Skjern sætter en stopper for familiens planer.

 

Vold og ulovligheder er også nået til Korsbæk, og tjener Boldt opdager, at det ikke altid kan betale sig at være sortbørsgrosserer. Ingeborg og Mads Skjern får et chokerende besøg af en repræsentant for værnemagten, og Ulla Jacobsen, Varnæs' tidligere veninde, inddrages endnu en gang i begivenhederne i Korsbæk.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Else Tholstrup
Publiceret: 16-01-2013
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge