Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 19: Handel og vandel

Artikler
Det er forår i Korsbæk. Året er 1944, og den tyske besættelse sætter grænser for, hvad folk kan og må, men Mads Skjern lader sig ikke kue.

Han udvider stadig sine forretninger og sagfører Skjold Hansen benytter sig af tidens forvirring til at konsolidere sig selv og sin famile - uden sans for, at han ikke er nogen populær mand i byen.

 

Påsken hos Mads Skjern er præget af børnenes hjemkomst og især af, at Daniel bringer en dame med hjem fra Hillerød. Til gengæld ved ingen rigtig, hvad Regitze Varnæs laver, selv om hun er sendt på husholdningsskole.

 

Til familien Varnæs' andre bekymringer kommer Misse Møhges forhold til lærer Andersen. Han har overtaget den gamle fru Møhges rolle i Misses liv. Hun har aldrig lært at være alene, hvorimod den tidligere stuepige Agnes i Rødes fravær nok føler sig ene, men også stærk.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Rolf Konow
Publiceret: 09-01-2013
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri