Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 16: Lauras store dag

Artikler
Kokkepigen Laura har tjent familien Varnæs i 25 år og skal belønnes med en medalje for lang og tro tjeneste. Overrækkelsen skal forestås af en ægte prinsesse og foregår i København.

Dagen viser sig mest at være fruernes, og det sætter nogle tanker i gang hos Laura, ikke mindst, da hun møder kokkepiger, der har været ansat i 40-50 år samme sted.

 

Næste dag - den 9. april 1940 - går hun til modstand mod sine egne kår. Hun beslutter sig at blive selvstændig og forlader familien Varnæs' tjeneste - til Maudes hændervridende fortvivlelse.

 

Herbert Schmidt må på grund af invasionen flygte og lade Vicki tilbage, og nationale toner blæser familien Skjern og Varnæs sammen i anledning af et veldædigt projekt.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR
Publiceret: 12-12-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri