Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 15: At tænke og tro

Artikler
Daniel skal konfirmeres, og Mads og Kristen, der begge - om end på forskellig vis - har fjernet sig milevidt fra deres indremissionske opvækst, møder deres asketiske fortid i søsteren Annas (Kirsten Rolfes) skikkelse.

Hun forstår ikke deres letsindige liv, som de lever fjernt fra den østjyske mission. Og da det viser sig, at Daniel i konfirmationsgave får en kunstbog med "uartige billeder" i, bliver det helt galt.

 

Agnes forstår ikke, at Rødes politiske liv går forud for hende og drengene. Et drama får hende til at tage affære - for børnenes skyld.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Else Tholstrup
Publiceret: 05-12-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge