Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 11: I klemme

Artikler
I foråret 1936 arbejder sagfører Skjold Hansen stadig på at få skovlen under Mads Skjern. Hidtil har det været forgæves, men en uventet hændelse i forbindelse med byrådssekretær Godfred Lund får Mads’ forsvarsværker til at smuldre.

Agnes og Røde får en søn, mens en anden og uventet graviditet stiller en af Korsbæks agtede borger i en vanskelig situation.

 

Et omrejsende teaterselskab besøger Korsbæk, og blandt de optrædende er Arnesens unge kone, oberstens datter, Vicki, der forlod byen, da hendes mand døde.

 

Forestillingens forløb og gensynet med byen og dens borgere kører hende ud af et nyt spor, som fuldkommen ændrer hendes skæbne.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Else Tholstrup
Publiceret: 07-11-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri