Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Matador 10: I disse tider

Artikler
Elisabeth Friis laver en skandale i familien ved at blande sig i et af tidens ømtålelige politiske og moralske spørgsmål, mens Varnæs kæmper sin egen kamp - med sagfører Skjold Hansen og sig selv samt i familien, hvor nye problemer ustandselig dukker op.

Denne gang kommer de til Korsbæk i skikkelse af KU's stormtropper, anno 1935.

 

De får en uheldig indflydelse på sammenholdet i Varnæs-familien, men fremmer til gengæld Elisabeths og Kristens forhold.

 

Til medlemmerne af Korsbæks borgerskab føjer sig sagfører Skjold Hansens datter Iben (Ulla Henningsen), der efter en brudt forlovelse med en tysk løjtnant vender hjem til det fædrenes hus for at søge efter en mere egnet partner.

 

Mads som ingen kan standse, når det gælder forretning, får også problemer på det hjemlige plan på grund af et af sine børn.

 

Kan du ikke vente til på lørdag? Så husk at du kan se alle afsnit af MATADOR på DR's hjemmeside Bonanza - dr.dk/bonanza

Annonce
Tekst: Redaktionen/DR
Foto: DR/Else Tholstrup
Publiceret: 31-10-2012
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri