Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
6 gode råd mod hæmorider

6 gode råd mod hæmorider

2
Sundhedsnyheder
Hver tredje dansker lider af hæmorider. Det skyldes som regel forstoppelse, diarre, for kraftig pressen på toilettet eller stående, tungt fysisk arbejde – men kan også skyldes graviditet, prostata og visse sygdomme.

Moderne lægevidenskab behandler hæmorider med afføringsmidler, salver med lokalbedøvelse eller binyrebarkhormon, og vi kan desuden også behandle dem med gummibånd, mindske dem ved elektrokoagulation eller fjerne dem ved operation. Du kan supplere behandlingen med følgende naturlige metoder:

 

▶ UNDGÅ FORSTOPPELSE Spis flere fibre, som grønt og frugt, især svesker, rosiner, figner og mange fuldkornsprodukter i form af grød og grovbrød. Drik også rigeligt med væske og dyrk motion hver dag.

 

LÆS OGSÅ: 8 pinlige lidelser gravide skjuler

 

▶ HAV SUNDE TOILETVANER Gør det til en vane at gå på toilettet på faste tidspunkter. Hold ikke igen, når trangen melder sig, og bliv ikke siddende i lang tid og presse.

Annonce

 

▶ UNDGÅ TUNGT ARBEJDE Tunge løft og stående arbejde i mange timer kan fremprovokere eller forværre hæmorider.

 

▶ SID I ET BADEKAR Sid op i badekarret halvt fyldt, eller i et babybadekar, gerne i lunkent vand med velgørende badesalt. Det kan lindre smerterne i løbet af få minutter, da trykket mindskes.

 

▶ SALVE OG ISTERNINGER Stærke, brændende smerter kan lindres med isterninger mod det ømme sted. Plej området dagligt med velgørende salve, f.eks. en salve med mentol og æteriske olier, som fås på apoteket eller i Matas.

 

▶ OP MED BENENE Lav yogastillinger som eksempelvis skulderstanden, eller lig med ben og lænd op ad en væg. Det letter presset.

 

LÆS OGSÅ: 8 naturlige råd mod lavt stofskifte

LÆS OGSÅ: 4 gode råd til vægttab

LÆS OGSÅ: 5 naturlige tips der sænker kolesteroltallet

Tekst: Charlotte Bech
Foto: All Over Press
Publiceret: 20-06-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

2
9 nov 2016 13:28

Tak for en rigtig god artikel. Artiklen som der links til er også rigtig fin. Jeg skriver dette fordi jeg er ved at starte en webshop, som skal sælge alt det som danskerne synes er pinligt at købe i butikkerne, f.eks hæmoridecreme, billige kondomer og meget andet.

Hertil har disse to artikler været til rigtig god inspiration!

18 mar 2017 23:12

Super fin artikel, kan heldigvis ikke selv sige at jeg har haft problemer med netop dette, men det rammer jo som bekendt de fleste. Jeg har selv en personlig blog hvor du kan finde en masse gode råd og fif til at takle din sundhed i en travl hverdag. Du finder den her

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri