Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 kosttilskud du ALTID bør have i træningstasken

Ha' det godt
Hvis du er seriøs med din træning og gerne vil opnå resultater, tilbyde Bodystore 3 kosttilskud du ALTID bør have i træningstasken

Hvis du er seriøs med din træning og gerne vil opnå resultater, så ved du at det kræver hård træning og den rigtige kost! Men hvis man har en travl hverdag, kan det være en udfordring at få kosten tilrettelagt optimalt. Men hvis du sørger for at have disse tre kosttilskud i din træningstaske, så kan det ikke gå helt galt!

 

Goodlife bar

Hvis du har en travl hverdag kan det være svært at få nok mellemmåltider med den rigtige næringsværdi. Men hvis du altid har et par Goodlife bars i træningstasken, så er mellemmåltidet reddet.

 

BCAA Hardcore

BCAA Hardcore er et kosttilskud du ikke kan undvære når du træner! Det forhindrer muskelnedbrydning og øger restitutionen. Så husk at få det med i tasken, så du ikke står og mangler det til træningen.

Annonce

 

Whey-80

Det er altid praktisk at have proteinpulver med i tasken. Så kan du hurtigt lave en shake når sulten melder sig. Og de kan både købes i 1 og 4 kilos poser og i enkeltserveringer med 28 g, så de ikke fylder så meget i tasken!

 

Man skal også huske, at man ikke skal gå ned på udstyr, så sørg for at have en praktisk træningstaske hvor der er plads til alt dit træningsgrej. Star Nutritions Gym bag har plads til 40 l og har et fedt design! Og hvis det skal være gennemført kan du købe den matchende Star Nutrition Shaker så du kan drikke din BCAA Hardcore og lave proteinshakes nede i centeret, på jobbet, eller mens du er på farten.

Tekst: Præsenteret af BodyStore
Publiceret: 02-11-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!