Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spis dig slank i sund morgenmad

Slankeklub
Vægtkonsulenterne har udgivet en ny kogebog, der handler om dagens vigtigste måltid, nemlig morgenmaden. ”Spis dig sund – morgenmad og brunch” guider dig til, hvordan du sammensætter et sundt og nærende morgenmåltid.

Er du ved at køre sur i den samme morgenmad dag efter dag? Og vil du gerne give dig selv den bedste start på dagen? Så er der masser af inspiration at hente i Vægtkonsulenternes nye morgenmadskogebog ”Spis dig sund – morgenmad og brunch”. Opskrifterne kan bruges af dig, der ønsker at gå ned i vægt, men de er også optimale, hvis du bare ønsker at give dig selv en god og sund start på dagen. Dagens første måltid er nemlig afgørende for din energi, og sammensætningen af ingredienser i opskrifterne sikrer dig den bedste start, så du lægger grunden til et stabilt blodsukker resten af dagen. Dermed undgår du at blive overmandet af lysten til at snacke usund fastfood, slik og kager.

 

Køb bogen her

Annonce

 

Opskrift fra bogen: Lynmorgenboller

 

3 dl lunkent vand
1 spsk yoghurt naturel (max 7%)
1 tsk salt
25 g gær
50 g knækkede hvedekerner
evt. 2 spsk hørfrø, sesamfrø og birkes
50 g grahamsmel
100 g hvedemel

 

Rør vandet med yoghurt, salt og gær. Tilsæt kerner, eventuelt frø og grahamsmel. Rør godt rundt til en tyk grød. Tilsæt så meget hvedemel, at du lige akkurat kan røre med en slev. Læg et fugtigt viskestykke over dejen og lad hæve natten over. Læg bagepapir på en bageplade og læg dejen på med en ske (en våd isske er praktisk at bruge). Bag straks ved 225 grader i ca. 20 minutter, til bollerne er hævet, gyldne og gennembagte.

 

Få flere slankeopskrifter her

 

Meld dig ind i Hjemmets Slankeklub her

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 18-09-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri