Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Slank til sommer? Tab dig 12 kilo på 12 uger. Begynd i dag

ANNONCE
Drømmer du om sol, shorts, strand og badetøj? Men har du samtidig svært ved at se dig selv krybe ned i badetøjet til sommer? Så fortvivl ej – du kan nemlig sagtens nå, at tabe de overflødige kilo inden sommerferien starter.

Med Vægtkonsulenterne & Hjemmets Slankeklub kan du nemlig tabe dig i gennemsnit op til 1 kilo om ugen.

Så har du længe ønsket dig, at komme i gang med et vægttab og gøre kroppen sommerklar, så er det nu, du skal tage det første skridt og melde dig ind i Hjemmets Slankeklub!

Som medlem hos os kommer du godt fra start med personlig vejledning fra din lokale vægtkonsulent. Det er vores erfaring, at man taber sig mere og hurtigere, når man får personlig støtte og rådgivning til sit vægttab.

Beata, Bettina og Heidi valgte alle at få hjælp og støtte hos deres lokale vægtkonsulent - ligesom tusindvis af andre tilfredse vægtkonsulentmedlemmer. Læs dere historier længere nede på siden!

 

Vil du også være slank til sommer? Så læs mere her!

Annonce
Tekst: Hjemmets Slankeklub
Foto: Istock
Publiceret: 04-04-2013
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri