Annonce

Tegn abonnement på Hjemmet

Få Hjemmet sendt direkte hjem til din postkasse.

Køb Danmarks hyggeligste ugeblad i dag! »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker blødt og tilsæt mel, bagepulver, mandler, hakket ingefær og det sammenpiskede æg. Pres dejen ud i to portionstærteforme. Vask rabarberstilkene og skær dem i små stykker. Læg dem på dejen og drys med sukker.
  2. Sæt tærterne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
  3. Servér tærterne varme, lune eller kolde med flødeskum eller cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it
Annonce

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri