Annonce

Bliv abonnent på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + 2 Rosendahl fade

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker blødt og tilsæt mel, bagepulver, mandler, hakket ingefær og det sammenpiskede æg. Pres dejen ud i to portionstærteforme. Vask rabarberstilkene og skær dem i små stykker. Læg dem på dejen og drys med sukker.
  2. Sæt tærterne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
  3. Servér tærterne varme, lune eller kolde med flødeskum eller cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge