Annonce

Tegn abonnement på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + salatskål fra Holmegaard

Køb tilbuddet her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Prik kartoflerne med en kødnål og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller i en mikro-ovn ca. 10 min. ved fuld effekt.
  2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smør.
  3. Skru ned for varmen og steg dem yderligere 3-4 min. på hver side.
  4. Anret på varme tallerkner og læg en skefuld pesto på hver.
  5. Servér med bagte kartofler med cremefraiche eller kvark rørt sammen med salt og peber samt varme grønsager, f.eks. gulerodsstave ristet i olivenolie.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it
Annonce

Hjemmet i denne uge

 

Ugens spørgsmål

Hvilken gave ville du helst have med, hvis du skulle tegne et abonnement på Hjemmet?




Dagens lækkeri