Annonce

Tegn abonnement på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + salatskål fra Holmegaard

Køb tilbuddet her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i.
  2. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.
  3. Smør dejen ud i bunden af en lille bradepande foret med bagepapir.
  4. Bag kagen midt i ovnen 10 min. ved 180 grader.
  5. Fordél marmeladen over bunden.
  6. Pisk æg, sukker og kokosmel sammen og fordél det over marmeladen.
  7. Bag kagen yderligere ca. 30min.
  8. Løft kagen over på en rist ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter, når den er afkølet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it
Annonce

Hjemmet i denne uge

 

Ugens spørgsmål

Hvilken gave ville du helst have med, hvis du skulle tegne et abonnement på Hjemmet?




Dagens lækkeri