Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kalorielet

Lækre opskrifter fra Vægtkonsulenterne

Vægtkonsulenterne har mere end 30 års erfaring og har på den baggrund udviklet et lægegodkendt kostprogram der sikre et sundt og varigt vægttab, samtidig med at du får masser af energi.

Tusindvis af personer har allerede ændret deres livsstil og lært at leve med sundere kost- og motionsvaner i hverdagen. Vores medlemmer taber sig gennemsnitligt ca. 1 kilo om ugen, mens de spiser velsmagende, mættende og sund mad, der samtidig er nærende og - ikke mindst - slankende.

 

Følg vægtkonsulenternes succesfulde kostprogram på nettet

Som noget helt nyt, kan du nu følge Vægtkonsulenternes kostprogram i ro og mag, hjemmefra.  Du får alt hvad du skal bruge for at nå dit vægtmål, på nettet!

Kalorielet

Annonce

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri