Søg i denne blog...

Enkel adresse til bloggen:
http://www.hjemmet.dk/IsabellaFrandsen/blog
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Hej alle sammen,

Jeg hedder Isabella og jeg sidder til dagligt som tekstforfatter til forskellige hjemmesider. Jeg ser det lidt som et springbræt til at blive journalist på et senere tidspunkt og det er også det jeg har tænkt mig at blogge lidt om herinde. Tjek evt. mit arbejde:http://afbetalt.dk/

Intro

Publiceret: 14 februar 10:18

Hej alle sammen, 

Jeg hedder Isabella og jeg sidder til dagligt som tekstforfatter til forskellige hjemmesider. Jeg ser det lidt som et springbræt til at blive journalist på et senere tidspunkt og det er også det jeg har tænkt mig at blogge lidt om herinde. Det kan til tider godt være super hårdt og udfordrende (på den gode måde), både at have arbejde og studie samtidig, men jeg har oplevet at det sagtens kan lade sig gøre. Håber i friske på at læse mere om min hverdag, hvor jeg nok skal fortælle lidt nærmere om mig selv og hvorfor jeg egentlig er så skide interessant, at i skal følge mit liv ;-) 

God dag til jer, jeg er sikker på vi ses ved :-) 

Kh 

Isabella

Tjek evt. noget af mit arbejde her

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12307
Ny blog-indlæg sidste dage: 3
Nye billeder dag: 8