Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hjemmets opslagstavle!


Opslagstavlen er en gratis service, der formidler kontakt mellem Hjemmets læsere. ”Bekendtskab søges” – samt køb og salg annoncer må ikke lægges på (vil blive slettet)

Indlæg vedrørende slægtsforskning er velkomne, men annoncer med efterlysning af navngivne, nulevende biologiske fædre/mødre/børn må ikke lægge på af hensyn til den gene, de vil kunne påføre tredjepart (vil blive slettet)

Sådan gør du:


Du skal udfylde alle oplysninger - dit navn og adresse bliver ikke vist på dit opslag. Når der bliver svaret på dit opslag sker det via email, så husk at være omhyggelig med at udfylde din mailadresse korrekt.


Overskriften er vigtig! Det er den andre brugere kan se på oversigterne - husk også at et billede eller to kan øge dine chancer for at få svar/finde det du søger.


Du kan selv vælge om du vil have svar direkte her på siden, eller om svarene skal sendes til din mailadresse. Uanset hvad du vælger, får du altid en email, når der er kommet et nyt svar.


Du er selv ansvarlig for, at den tekst og de billeder du bruger i dit opslag ikke er af ulovlig eller på anden måde stødende karakter. For at poste et opslag skal du derfor godkende vores vilkår.
Opret en indlæg på opslagstavlen


Vælg:
Skal svarene vises her på siden?


Tilføj gerne et billede, for at gøre dit opslag mere personligt og tydeligt:

Vælg billeder af enten jpg, gif, png eller bmp-format, når du tilføjer billeder. Maximumstørrelse for alle billeder er 12 MB.

Hjemmet i denne uge