Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vind frisk sæsonfisk, NemFisk-saucer og andre lækre Glyngøre-produkter!

Vi er blevet lidt bedre til at spise fisk, men vi kan godt blive meget bedre. Sådan står der inde på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside.

For fisk er sundt, og får vi på ugentlig basis den rette mængde, nedsætter vi samtidig risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Derfor råder Fødevarestyrelsen os til at spise ca. 350 gram fisk om ugen.

Udfordringen er blot, at det kan være svært at nytænke fiskeretten, og i en travl hverdag svigter den kulinariske fiske-kreativitet måske også, når vi står foran køledisken i brugsen efter en lang arbejdsdag. Det er bl.a. kreativiteten og mere fisk i dagligdagen, som NemFisk saucerne fra Glyngøre hjælper til med. Her gør de tre forskellige fiskesaucer - helt uden konserveringsmidler! - det supernemt at variere ugens fiskeretter. På Glyngøres hjemmeside kan du blandt andet finde 20 opskrifter, som du kan lave på 20 minutter samt andre nye, spændende opskrifter som bloggeren Husmoderen står bag

Annonce


Lige nu kan du vinde 1200 gram fisk, NemFisk-saucer og en masse andre lækre produkter fra Glyngøre.

Du skal blot svare på konkurrencens spørgsmål, så er du med i lodtrækningen om at vinde.

 

Hvor mange gram fisk anbefaler fødevarestyrelsen at vi spiser om ugen?


Fornavn:
Efternavn:
Vejnavn:
Husnummer:
Husbogstav:
Etage
Side:
Postnr:
By:
Telefonnummer:
Fødselsår(åååå):
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer jeg at Playmobil må kontakte mig telefonisk, SMS eller på E-mail. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at kontakte Gyldendal.

E-post:
  Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri