Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vind et forårssæt

Konkurrence
I denne uge har 5 heldige læsere mulighed for at vinde et forårssæt fra Signature, sættet består af en cardigan, en T-shirt og en nederdel

Vind med Signature.

Sættet består af en T-shirt i smukke blå og grønne nuancer. Dertil en hvid denim nederdel med lommer i et enkelt design. Derudover en flot lyseblå cardigan med et enkelt hulmønster og lynlås foran. Sættet er ideelt til en frokost med veninderne.  5 læsere har mulighed for at vinde et sæt til en værdi af 1.200 kr. pr. stk. Husk str. S-3XL

 

Forhandlerservice: tlf. 96 42 42 42

 

Opgave: Hvilken farve er nederdelen?

A: Hvid

B: Sort

 

Send en sms til Hjemmet med den rigtige svarmulighed med teksten Hjemmet 12A eller B efterfulgt af dit navn og adresse. Eksempel: Hvis det rigtige svar f.eks. er A, så taster du: Hjemmet 12A Pia Rask Byvej 2 2100 Ø Send beskeden til 1245. Det koster 5 kr. pr. svar + alm. sms-takst. Husk str.  s-3xl

Annonce

 

Se de generelle regler og retningslinjer for sms her på siden.

Du kan også skrive svaret samt dit navn og adresse på en kuvert eller et postkort og sende det til Hjemmet, Postboks 243, 2100 Østerbro. Mærk kuverten „Ugens Overraskelse uge 12. Dit svar skal være os i hænde senest tirsdag d.28 marts 2017. Vinderne får besked pr. brev.

 

Sms-regler: Mange konkurrence-besvarelser til bladet kan afleveres via sms. Det er vigtigt, at du husker mellemrum. Det koster 5 kr. pr. svar + alm. sms-takst pr. indsendt løsning. Du må maks. deltage 15 gange i alt pr. konkurrence. Beløbet trækkes via dit telefonabonnement eller taletidskort. Der er 14 dages fortrydelsesret (se www.unwire.dk/fr). Spørgsmål vedr. sms: Kontakt kundeservice på tlf. 70 27 65 27, alle hverdage kl. 10-14.30, eller kundeservice@unwire.dk. Udbyder: Egmont Magasiner, Strødamvej 46, 2100 København Ø Tlf. 39 45 76 00.

 

Almindelige konkurrenceregler: Alle præmier er skattefrie for vindere i Danmark. Gavepræmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Hjemmet er kun forpligtet til at udlevere de nævnte præmier i de forskellige konkurrencer. Hjemmet tager forbehold for fejl af enhver art, f.eks. tryk-, tekst– og montagefejl, tekniske fejl og systemfejl i forbindelse med sms-konkurrencerne. Ansatte i Egmont Gruppen og andre virksomheder, der arbejder med konkurrencerne, kan ikke deltage.

Publiceret: 20-03-2017

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri