Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

LAV DIT HELT EGET VITAMINGLAS OG VIND!

Konkurrence
Udfold kreativiteten, og giv etiketten jeres look.

Nu kan børnene komme på etiketten til Livols nye Multi Total Børn med hindbær. Design jeres etikette, og bestem selv om I bare vil printe den ud, eller om I også vil deltage i konkurrencen om at få sat jeres design i produktion, og vind lækre præmier til dig og hele din familie.

Lav din egen personlige etikette til vitaminglasset – og giv etiketten jeres look – og vind 1 års forbrug af vitaminer til hele familien.

Følg de 4 steps herunder og deltag:

http://livol.voresborn.dk/

Livol – hele familiens vitaminpille

I en travl hverdag er det ikke alle, der får spist så varieret, som de gerne vil. Med Livol vitaminpiller får du og din familie mulighed for at supplere kosten.

Annonce
Publiceret: 15-03-2017

Hjemmet i denne uge