Søg i denne blog...

Enkel adresse til bloggen:
http://www.hjemmet.dk/HansSorensen/blog
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Gave til manden der har alt

Publiceret: 13 februar 21:18
Tags: gaven til ham, gave til ham

Jeg ved fra alle mine veninder hvor svært det kan være at finde en ordentlig gave til ham man holder af år efter år. Det bliver sværere og sværere som årene går, da man efterhånden får samlet sig en del ting sammen efter et langt ægteskab. 

I de senere år er det blevet mere og mere populært at forære en oplevelse væk i stedet for at skulle finde et nyt stykke værktøj til den allerede fyldte garage. 

I den forbindelse faldt jeg over denne guide: Gave til ham som jeg lige vil dele med jer:

Her er beskrevet en lang række oplevelsesgaver som naturligvis varierer i sværhedsgrad alt efter hvad fysikken kan klare. Mulighederne i denne guide er nærmest uendelige, 

Jeg bestilte for nyligt en flyvetur i luftballon til min kone og derudover havde jeg også bestilt en billet som gave til mig selv. 

I tirsdag oprandt dagen så hvor vi skulle afsted. Det var en fantastisk morgen. Helt skyfrit og frostklar luft. Vores ballonskipper havde allerede klargjort ballonen så vi var klar til at gå ombord så snart vi ankom.

Efter få minutter lagde vi fra land. Ballonskipperen gav blæseren fuld gas og vi steg langsomt til vejrs over det frostdækkede landskab. 

I to timer svævede vi lydløst rundt i det nordjyske til vores ballonskipper på magisk vis fandt tilbage til opsendelsesstedet.

Alt i alt en fantastisk dag som vi aldrig glemmer. (I modsætning til værktøjet i garagen) 

 

Sidst online: 19 feb 20:37

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12307
Ny blog-indlæg sidste dage: 3
Nye billeder dag: 8