Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Hvad end det er på arbejde, i skolen, i toget/bussen/bilen eller på ferie, så finder de fleste det praktisk at have computeren med
Annonce
Hvad end det er på arbejde, i skolen, i toget/bussen/bilen eller på ferie, så finder de fleste det praktisk at have computeren med

Der er i dag et stort behov for at kunne transportere computere med rundt, hvad end det er på arbejde, i skolen, i toget/bussen/bilen eller på ferie, så finder de fleste det praktisk at have computeren med. Om det så er til arbejde, underholdning eller noget helt tredje, så er det for mange en nødvendighed, at kunne have computeren nemt og ubesværet med rundt på farten, hvilket er hvorfor en computertaske netop ville være det rette valg, i så fald at du ser behov for at have mulighed for at medbringe din computer overalt.

Vi har sammen med Evermart.dk fundet 6 fede computertasker, så du kan få en kort men præcist glimt af hvad der eksisterer af muligheder, når det kommer til fede og praktisk computertasker

1. Forth computertaske i genuine brunt læder
En computertaske der både er yderst stilfuld og klassisk, samtidig med at den er nem og praktisk, er forth computertaske i genuine brunt læder. Tasken måler 39 x 39 cm. hvilket opfylder de flestes behov, hvad angår computer størrelser. Det er nemlig således at både 11",13",15" og 17" computere passer i tasken, hvilket gør det til en oplagt taske for dig, uanset computertaske. Tasken er fremstillet af ægte læder, og fås i en smuk naturfarve. Med tasken følger der en skulderrem, samtidig er der også taget højde for dit behov om evt. at have et sleeve udover din computer, hvilket blot bekræfter at det er en yderst rummelig computertaske

2. Tacoma skuldertaske til computer
Ønsker du dig en lidt mere diskret computertaske, så kunne Tacoma skuldertasken til computer meget vel være det rette bud for dig. I sit smukke sorte læder, forekommer computertasken nærmest som en håndtaske, der både vil kunne bæres som skuldertaske og håndtaske. Tasken er stilren og minimalistisk, og passer derfor ind i enhver garderobe. Tasken er rummelig og måler 40x40x10, og der er lynlås lommer på hver side, samt en indvendig rumdeler og en aftagelig skulderrem.

3. Everki Versa Premium computertaske 15.6
For den lidt mere rejsende, er en taske som Everki Versa Pemium computertaske 15.6 et helt sublimt valg! Tasken er af høj kvalitet, med dimensioner af 43x30.5x14 og kan rumme alle computere op til 15.6". Tasken er vandafvisende, har læderhåndtag, beskyttende hjørner, samt mulighed for at fastgøres til en trolley rejsekuffert, hvilket uden tvivl er praktisk, hvis man ønsker at rejse med sin computer. Den er minimalistisk og let, og kan ellers benyttes ved hjælp af skulderrem.

4. Targus computertaske/slipcase city smart 15.6
For dem der kun ser behov for en computertaske, der som udgangspunkt kun kan rumme det mest essentielle, er Targus computertaske/slipcase city smart 15.6 det helt rette valg. Tasken kan rumme computere op til 15.6", fås i en smart grå farve, har to lommer, og kan derudover anvendes ved hjælp af enten skulderrem eller håndtag. Når tasken ikke er i brug kan den nemt foldes sammen og pakkes væk, grundet dens lette og lækre materiale, så du uanset hvornår har en yderst praktisk computertaske.

5. Humen computertaske
En anden yderst praktisk og lækker lædertaske, er Humen computertaske. Tasken er fremstillet i sort læder, har 2 seperate rum der henholdsvis måler 30x40, hvilket giver en rummelighed for computermodeller der er 11"-15". Tasken er stilren, klassisk og simpel, og kan derfor med stor fordel benyttes på arbejde og i skolen. Tasken har både håndtag og skulderrem, så du selv kan vælge hvordan den skal bæres.

6. Phoenix sleeve/taske til 15" computer
En alternativ computertaske er Phoenix sleeve/taske til 15" computer. Tasken er fremstillet i uld og filt, har to adskillige rum, hvor der både er plads til computer og papirer mm. så du kan få mest muligt ud af din computertaske. Tasken måler 46x34 og passer derfor til computere op til 15". Tasken fås både i sort og grå, og har derudover læderhåndtag, der gør den nem og behagelig at transportere.

Annonce
Publiceret: 18-05-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

3
22 maj 2016 20:55

Tak for en rigtig god gennemgang, står selv over for at købe ny taske.

Tim P
Https://kalto.dk

6 okt 2016 16:10

Er enig med Tim P, super fin gennemgang, syntes dog der manglede lidt information omkring mere stilrene computertaskere. Dem som er beskrevet er i min øjne ikke de mest elegante. 
Men stadig en super brugbar gennemgang, som kommer med gode informationer. 

Jens Hansen 

Lånpengesmart.dk

17 okt 2016 11:08

Vores afdeling er alle skiftet til præcis den der Targus taske. Den passer perfekt til det arbejde som vi beskæftiger os med. Kan klart anbefale den til alle.

Vh. Daniel J

Bestyrelsesuddannelse

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!