Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Istock

Må man gå efter gifte mænd?

Vibekes blog

Jeg mødte hende via mit arbejde. Hun var sjov og klog, og så var hun enlig mor, som jeg selv var det på det tidspunkt. En lørdag aften, hvor ingen af os havde børn, sad vi hjemme hos hende og delte en flaske vin. Jeg havde da godt bemærket, at der var glans i hendes blå øjne, og jeg lagde også godt mærke til, at hendes mobiltelefon bippede en hel del.

 

– Har du mødt en? spurgte jeg nysgerrigt, da telefonen for Gud ved hvilken gang bippede. Hun nikkede hemmelighedsfuldt. – Ja, det havde hun. Jeg blev glad på hendes vegne, vi ville jo begge to gerne finde en kæreste, men søde, enlige mænd hænger ikke på træerne, når man når op i vores alder. Nu havde hun altså været heldig at møde én.

 

Annonce

Eller rettere. Sød var han, men enlig, det var han ikke. Han var gift og havde to sønner, fortalte hun, mens hun – stadig med det der hemmelighedsfulde smil – skrev endnu en sms til ham.

 

– Burde du så ikke holde fingrene for dig selv? Det røg bare ud af munden på mig, men det så nu ikke ud til at påvirke min veninde. Hun løftede blot hovedet et øjeblik fra telefonen og så på mig: – Hvorfor i himlens navn skulle jeg dog det? Jeg er jo vild med ham!

 

Manden gik fra sin kone på grund af min veninde. Men han endte også med at gå tilbage til hende igen. Det slog dog ikke min veninde ud, for ikke lang tid efter var det der endnu en gift mand, hun slog kloen i. I dag ved jeg fra andre – jeg ser hende ikke længere – at hun er sammen med en mand, der gik fra kone og børn på grund af hende.

 

Hvad der har fået mændene til at opføre sig, som de gjorde, ved jeg af gode grunde ikke, for jeg kender dem ikke. Men jeg var ret rystet over min venindes opførsel. Jeg så hende aldrig have dårlig samvittighed over det, de havde gang i.

 

Heller ikke da han flyttede fra en meget ulykkelig kone og to forskrækkede børn. Og burde hun egentlig ikke have det? Dårlig samvittighed. For er gifte mænd ikke det æble, der ikke skal bides af? Eller er det mig, der er helt forkert på den?

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 24-01-2011

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Vibekes blog

Hjemmets dygtige brevkasseredaktør Vibeke Dorph har sin egen blog her på Hjemmet.dk, hvor hun skriver om alt fra skybrud til stjålne cykler, karismatiske købmænd og uhøflige bordherrer. Og du er mere end velkommen til at give dit besyv med!

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Dagens lækkeri