Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hvorfor skulle du dog spørge mig om noget?

Vibekes blog

Jeg var blevet rigtig glad og smigret over tilbuddet, men nu var jeg kommet lidt i tvivl. For kunne jeg magte den opgave? Det er et stort ansvar, når andre mennesker lægger deres skæbne i ens hænder og beder én om et råd.

 

F.eks.: Skal jeg lade mig skille fra min mand? Skal jeg fortælle min veninde, at hendes mand er hende utro? Skal jeg sige til min mand, at jeg ikke magter at holde jul med hans familie? Skal jeg fortælle min datter, at jeg ikke bryder mig om hendes nye kæreste?

 

Ville jeg kunne tillade mig at have en mening om det? Jeg, der oven i købet selv er blevet skilt, har oplevet utroskab, ikke holder jul med min (søde!) svigerfamilie og har en datter, der (heldigvis) ikke er nået til kærestestadiet endnu.

Annonce

 

– Måske lige præcis derfor vil du være en god brevkasseredaktør, svarede min ven tålmodigt. – Du har jo været der selv, og du ved fra dig selv, at når livet leves, så gør det nogle gange nas, og at det i sidste ende altid handler om at få vendt skuden og sat kursen rigtigt igen.

 

Mens jeg cyklede hjem, tænkte jeg over, hvad min ven havde sagt. Jeg tænkte på de gange, hvor jeg selv har befundet mig i en vanskelig situation. Dengang jeg blev skilt f.eks. Hvem var det, jeg søgte råd hos? Og hvor var det, jeg fandt de råd, jeg kunne bruge?

 

Var det hos min søde og lykkelige veninde med den dejlige mand og de to børn bosiddende i det store smukke hus nord for København? Næhh. Det var hos min fortravlede men livsglade veninde i den lille lejlighed med de tre børn, som selv havde været igennem en skilsmisse – eller to faktisk.

 

Og hvorfor var det hende, jeg valgte? Når jeg tænker efter, så var det vel fordi, at hun om nogen havde været der selv og derfor vidste, hvordan jeg havde det, og hvordan hun bedst kunne hjælpe mig.

 

Så kære læser. Nej, jeg er ikke uddannet i kunsten at håndtere livets kriser. Men jeg er formet af livet og de kriser, det har budt mig. Derfor kan jeg tilbyde dig det samme, som min dejlige veninde kunne dengang: Jeg kan og vil meget gerne lytte til dig, jeg kan give dig et godt råd med på vejen. Men beslutningen om at bruge mit gode råd, det er være op til dig.

 

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 13-05-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Vibekes blog

Hjemmets dygtige brevkasseredaktør Vibeke Dorph har sin egen blog her på Hjemmet.dk, hvor hun skriver om alt fra skybrud til stjålne cykler, karismatiske købmænd og uhøflige bordherrer. Og du er mere end velkommen til at give dit besyv med!

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Dagens lækkeri