Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Har man ret til sex?

Vibekes blog

Jeg har en god og gammel ven. Vi ses ikke så tit, som vi gerne ville, men når vi gør det, får vi altid talt en masse.

 

Min ven har en dejlig kone og tre søde børn, der efterhånden er ved at være teenagere. De har alle sammen et dejligt liv på nær én ting altså. Hans kone har mistet lysten til sex.

 

Det er ikke, fordi hun har for travlt, er sur eller stresset. Hun har simpelthen bare ikke særlig meget lyst til sex. Men det har min ven, og efterhånden er problemet blevet så stort, at deres ægteseng er endt som en kampzone, som ingen af dem har lyst til at nærme sig.

 

Da vi for nylig var sammen og for gud ved hvilken gang kom til at tale om det prekære emne, kunne jeg mærke på min ven, at det var begyndt at gå ham så meget på, at det faktisk truede hans ægteskab.

Annonce

 

Også fordi han nu et par gange var faldet i med en kvinde, som han ikke var forelsket i, men som var interesseret i mere end sex med ham. Det pressede ham og gav ham dårlig samvittighed.

 

Det er sådan med sex, at nogle kan lide meget af det, nogle mindre og for andre er det af forskellige grunde slet ikke interessant i perioder. Og jeg kan ikke se, hvorfor man skal vende vrangen ud på sidstnævnte gruppe og skyde dem alt muligt i skoene, bare fordi de har andre interesser end lige sex.

 

Sådan er det, og sådan er det åbenbart for min vens kone. Men min ven kan altså godt lide sex og har med egne ord brug for at få lettet trykket nu og da.

 

I stedet for at rode sig ind i alle mulige komplicerede affære og give andre kvinder håb, som min ven hverken kan eller vil indfri, så foreslog jeg ham at få sig en elskerinde. Jeg mener, der må da gå kvinder rundt, der lige som ham har brug for sex, men af forskellige grunde ikke kan få det derhjemme.

 

Min ven blev nu ikke særlitg lun på ideen. Han følte, at han ville svigte sin kone. Jeg foreslog ham, at han så kunne prøve at tale med hende om det. Det ville han i hvert fald overveje meget nøje.

 

Og jeg ved da godt, det måske lyder lettere end som så. Men jeg synes bare at alternativet, en skilsmisse, ville være meget værre for både ham, konen og børnene.

 

Og hvem ved? Måske vil det få konens øjne op for, hvilken lækker og sexet mand, der ligger der ved siden af hende? Og så ville alle problemer jo være løst. Eller er det bare mig, der tager for let på tingene?

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 10-08-2011

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Vibekes blog

Hjemmets dygtige brevkasseredaktør Vibeke Dorph har sin egen blog her på Hjemmet.dk, hvor hun skriver om alt fra skybrud til stjålne cykler, karismatiske købmænd og uhøflige bordherrer. Og du er mere end velkommen til at give dit besyv med!

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Dagens lækkeri