Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spørg Vægtkonsulenten: Skal jeg spise alt på ugeplanen?

Spørg Vægtkonsulenten
Kan man udelade noget af maden, når man følger Vægtkonsulenternes kostprogram?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Skal man spise alt, der står på ugeplanen, eller kan man undlade noget? Jeg er netop begyndt at følge jeres kostprogram, og i dag har jeg f.eks. spist mig mæt, men jeg mangler fortsat at spise 250 g grønt, 2 stk. frugt og 30 g brød.

Bente

 

Kære Bente

Hvis du er småtspisende, er det naturligvis helt o.k. Men hvis du mangler ovenstående og i stedet har spist slik og sodavand, er sagen naturligvis en anden. Derfor er det ikke umiddelbart et ja eller nej-spørgsmål, du stiller.

 

I kostprogrammet råder vi til at spise 400-600 g grønsager hver dag, så når du skriver, at du mangler at spise 250 g, må du have spist 150-350 g. Der er rigtig stor forskel på de to tal, så jeg håber naturligvis, det er 350 g, du har spist. Ud over at forsyne os

Annonce

med vitaminer, mineraler og fibre, gør grønsagerne også rigtig meget andet godt for os – de er bl.a. basedannende, og de fleste af os får alt for meget syredannende kost.

 

Husk, at de frugter og grønsager, som indgår i opskrifterne, tæller med i regnskabet over, hvor mange gram du har spist. Hvis du lige er startet på kostprogrammet, skal appetitten nok komme efterhånden.

Venlig hilsen Ida

Tekst: Ida Holm
Foto: Alamy
Publiceret: 08-03-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri