Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Foto: Alamy

Spørg Vægtkonsulenten: Mit vægttab holder ikke

Spørg Vægtkonsulenten
Hvad skal man gøre, hvis man ikke kan holde sit vægttab?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Jeg har altid været overvægtig, og indtil nu er det ikke lykkedes mig at holde det vægttab, jeg har opnået, når jeg har været på en af mine utallige slankekure. Sammenlagt har jeg helt sikkert tabt mig over 100 kilo, men jeg føler, at jeg tager alle kiloene på igen, så snart jeg vender ryggen til. Skal jeg bare affinde mig med, at sådan ser jeg altså ud?

Tove

 

Kære Tove

Når de mange slankekure, du har været på, ikke har haft en varig effekt, skyldes det måske netop, at der har været tale om kure, som løber over en forholdsvis kort periode, hvorefter du vender tilbage til "det normale" igen. Du skal derfor først og fremmest indstille dig på at lægge kosten om én gang for alle.

Annonce

 

Når jeg modtager nye medlemmer på mine hold, siger jeg gerne til dem, at vi skal følges ad de næste fem år. Først i den forholdsvis korte tid, det tager at tabe sig, og dernæst som medlem, der kigger ind en gang om måneden for at hente ny inspiration og tjekke, at vægten stadig er på plads.

 

Der kommer altid perioder, hvor man får trang til at spise usundt. Og der er det vigtigt med støtte. Derfor vil jeg anbefale dig at gå til Vægtkonsulenterne og at fastholde medlemskabet, når du har nået drømmevægten.

Venlig hilsen Ida

Publiceret: 21-12-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri