Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spørg Vægtkonsulenten: Må jeg virkelig spise pasta?

Spørg Vægtkonsulenten
Kan det virkelig passe, at man må spise pasta hver dag, hvis man vil tabe sig?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Jeg tabte mig for mange år siden på Vægtkonsulenternes kostprogram og har nu brug for at stramme op igen. Så vidt jeg kan læse mig til, skal jeg hver dag spise en portion kartoffel/ris/pasta – kan det virkelig passe? Førhen skulle dette indtag begrænses til max to-tre gange om ugen, må man ikke nøjes med det? Jeg tror, at alt det tilbehør vil betyde, at jeg ikke taber mig.

Ella

  

Kære Ella

Det er rigtigt, at kvinder bør spise en portion fra denne gruppe hver dag (mænd bør spise to). Jeg er sikker på, at det er godt for dig, hvis du holder dig til programmet. Tidligere spiste man nemlig op til fire stykker frugt hver dag, i dag er det reduceret til tre.

Annonce

 

Kroppen har simpelthen bedre af en portion kartoffel/ris/pasta, end den har af det fjerde stykke frugt. Det giver kroppen mere at arbejde med, mere stivelse, flere fibre og mindre sukker. Det giver også en større mæthed og mindre følelse af at være på kur.

 

Hos Vægtkonsulenterne finder vi det vigtigt, at man lærer at spise fornuftige mængder i stedet for at være 100 procent afholdende i en periode.

 

Vi råder til at vælge så groft som muligt – f.eks. kartoffel med skræl, når det er muligt. Vi fraråder hvide ris og pasta til fordel for fuldkornstyperne, da det både giver mere at tygge på og større mæthed. Prøv det – og føl det velvære, det giver.

Venlig hilsen Ida

Tekst: Ida Holm
Publiceret: 03-05-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri