Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spørg Vægtkonsulenten: Hvordan vejer jeg grønsagerne?

Spørg Vægtkonsulenten
Skal man veje grønsagerne før eller efter stegning/kogning?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Jeg er meget glad for Vægtkonsulenternes kogebøger, men i ingredienslisterne støder jeg indimellem på begrebet "250 g blandede grønsager". Og her bliver jeg i tvivl. Skal jeg veje grønsagerne inden stegning/kogning eller efter?

Sarah

 

Kære Sarah

Hvis du læser det i en af vores opskrifter, er det de grønsager, du kommer i retten, du skal veje. Altså før tilberedningen. Men det betyder egentlig ikke så meget, da grønsager er en ingrediens med meget "elastik" i, hvilket vil sige, at du mere eller mindre selv må bestemme, hvor mange du spiser.

 

Vi råder til at spise to måltider med grønsager om dagen. Spis, til du er mæt. Hvis 200 gram ikke er nok for dig, kan du sagtens spise mere. Men omvendt skal du heller ikke tvinge grønsagerne i dig, hvis du ikke er sulten.

Annonce

Venlig hilsen Ida

 

Find masser af kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »

Tekst: Ida Holm
Foto: Alamy
Publiceret: 22-02-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri