Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Alamy

Spørg Vægtkonsulenten: Hvordan taber jeg mig på maven?

Spørg Vægtkonsulenten
Camille vil rigtig gerne tabe sig på maven, men hvordan gør man det?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Jeg er lige startet hos Vægtkonsulenterne og har aldrig før været på kur. Som ung var jeg meget tynd, men de seneste år har jeg taget en del på og har fået æblefacon. Nu er jeg i tvivl om, hvordan fordelingen skal være mellem proteiner og kulhydrater Hvad må jeg ikke få for meget af, hvis jeg gerne vil tabe mig på maven?

Camille

 

Kære Camille

Vægtkonsulenternes kostprogram indeholder ca. 20-25 procent protein, 45-50 procent kulhydrat og 25-30 procent fedt. Det er lidt mere protein og lidt mindre kulhydrat end normalt. Hvis du følger ugeplanen, behøver du ikke tænke så meget over fordelingen i kosten, men det er da rigtigt, at Vægtkonsulenternes kostsammensætning er lidt anderledes end de generelle kostråd.

Annonce

 

Hvis du følger Vægtkonsulenternes opskrifter, skal du helt sikkert nok tabe dig på maven. Derudover er det godt at spise avokado, mandler og rug eller byg, hvorimod du skal spare på hvidt brød, havre og animalsk fedt. Undgå også fede mælkeprodukter og sukker. Held og lykke med dit vægttabsforløb.

Venlig hilsen Ida

Tekst: Ida Holm
Publiceret: 19-10-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri