Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spørg Vægtkonsulenten: Er der plads til alkohol?

Spørg Vægtkonsulenten
Kan man spare kalorier op i løbet af ugen, så man kan gå i byen i weekenden?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Jeg er lige begyndt på Vægtkonsulenternes kostprogram, og det går rigtig godt. Men jeg er ung og kan godt lide at gå i byen med mine venner i weekenden. Hvor meget ødelægger det i forhold til mit vægttab, hvis jeg drikker en dag om ugen, og kan jeg eventuelt spare kalorier op i løbet af ugen? Jeg drikker cider og vodka blandet med sodavand.

Emma

 

Kære Emma

Desværre kan du ikke spare kalorier op til alkohol, og der er næsten lige så mange kalorier i alkohol som i fedt. Hvis du lever optimalt, kan du "spare" 3.500 kalorier på en uge, hvilket svarer til et vægttab på et halvt kilo. Derudover vil du sandsynligvis tabe dig lidt ekstra, da Vægtkonsulenternes kost indeholder mere protein end de officielle kostråd, hvilket giver en bedre forbrænding.

Annonce

 

Men hvis du derefter går i byen og drikker en liter sodavand, vodka og cider, bruger du over 1.300 kalorier, og ugens vægttab vil blive mindre end 200 g. Derfor vil jeg råde dig til at prioritere og foretage bevidste valg, når du går i byen. Jeg har haft unge i min afdeling, som har kunnet nøjes med at drikke alkohol én gang om måneden, og de har tabt sig fint.

Venlig hilsen Ida

Tekst: Ida Holm
Foto: Alamy
Publiceret: 24-05-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri