Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spørg Vægtkonsulenten: Er der forskel på kalorier?

Spørg Vægtkonsulenten
Er en kalorie en kalorie, uanset hvor den stammer fra?

Spørgsmål til Vægtkonsulenten:

Jeg vil gerne vide, om en kalorie er en kalorie? Kan man tabe sige ved at spise det antal kalorier, som I anbefaler, hvis kalorierne stammer f.eks. fra hvidt brød og pasta?

Ina

 

Kære Ina

I princippet ja. Du kan godt tabe dig ved udelukkende at spise spaghetti med ketchup, hvis du spiser færre kalorier, end du forbrænder. Men dit helbred vil på sigt komme i alvorlig fare, og du vil snyde din krop for livsvigtige stoffer – som hvis du fylder vand på din bil i stedet for benzin.

 

Hvis du i stedet for vælger Vægtkonsulenternes opskrifter, sikrer du for det første, at du får en lødig kost, som indeholder alle de proteiner, kulhydrater, fedtsyrer, vitaminer og mineraler, du har brug for. For det andet sikrer du, at du øger din forbrænding, da vores kostplan indeholder mere protein end de generelle kostråd. Og for det tredje sikrer du dig et stabilt blodsukker. Den følelse kan, efter min mening, ikke sammenlignes med noget andet. For det fjerde får du mere energi, flottere hud, hår og negle.

Annonce

 

Hvis du spiser 1.500 kalorier fra pasta og ketchup, vil kroppen muligvis også gå i selvforsvar og nedsætte forbrændingen.

Venlig hilsen Ida

Tekst: Ida Holm
Foto: Alamy
Publiceret: 15-03-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri