Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Jeg har mistet tilliden til min mand

2
Skriv til Vibeke
'T.V.' skriver til Vibeke: - Min mand var mig utro for fire år siden, og nu har jeg svært ved at stole på ham. Er det mig, der er paranoid?

Min mand var mig for fire år siden utro med en anden kvinde, og for to år siden afslørede jeg ham i at oprette en profil på en datingside for folk, der ønskede en affære. Begge gange tiggede og bad han mig om tilgivelse og fik mig overbevist om, at det er mig, han elsker.

 

Det tvivler jeg faktisk heller ikke på, at han gør. Vi har et godt familieliv, et dejligt ægteskab, og vores sexliv er også helt fantastisk. Problemet er, at jeg stadigvæk ikke stoler helt på min mand. Det opdager jeg, når jeg f.eks. har taget ham i at se porno/erotik på nettet.

 

Jeg er selv attraktiv, men det går mig virkelig på, at han er interesseret i andre kvinder. Det får mig til at føle mig rigtig ensom, jeg rykker mig følelsesmæssigt fra ham, og min lyst bliver også mindre. Han siger, at det ikke er seksuelt, at han bare er nysgerrig.

Annonce

 

Han spørger mig også, hvad han skal gøre, for at få mig til at stole på ham igen. Jeg ved det snart ikke, for jeg kan ikke finde ud af, om det er mig, der er paranoid, eller ham, der er meget langt ude?

 

T.V.

Vibekes svar

Tak for din mail, som jeg har måttet forkorte. Jeg kan jo ikke garantere dig, at din mand aldrig vil være dig utro igen. Men I har talt og talt om tingene, og han lyder til at være meget glad for dig, og du lyder også til at være glad for ham. Har jeg ret i min antagelse, så synes jeg, at du skal beslutte dig aktivt til at give slip på din uro og holde op med at kontrollere din mand så meget.

 

Det er ret normalt, at mænd underholder sig selv ved at se på nøgne damer på nettet. At de gør det, handler overhovedet ikke om, at de er trætte af deres koner og det liv, de har med hende – det er bare tit en mands måde at fordrive tiden og underholde sig selv på. Lige som hvis du og jeg måske hygger os ved at sidde og surfe nye køkkener på nettet, selv om vi har et glimrende et derhjemme i forvejen.

 

Prøv at give din mand og jeres forhold en ny start. Prøv at lade ham gøre, hvad han har lyst til på nettet i et halvt års tid. Beslut dig for at vise ham tillid i stedet for det modsatte. Lad ham være i fred og koncentrer dig i stedet for om dit eget liv.

 

Utroskab er svært at tilgive, og det tager lang tid at gøre det, men det er altså også en aktiv beslutning om at give slip, og det synes jeg, at du skal gøre nu. Du kan så om et halvt års tid prøve at se på, hvordan du trives. Forhåbentligt vil du være der, hvor du forstår, at din mand elsker dig, og at du må tage ham med både hans gode og dårlige sider – han er jo også en meget levende mand, må man sige.

 

Kan du ikke finde ro, jamen, så kan det være, I har brug for professionel hjælp – men se nu, at give det en chance først.

 

 

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 23-05-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

2
26 jun 2016 14:26

Godt svar til et godt spørgsmål! Utroskab er umuligt at tilgive, men tro flytter bjerge og vi er desuden voksne mennesker, som forhåbentlig har lært at tilgive. Men som en ituslået vase kan tillid være svær at samle igen. Her er nøglen blot, at man vasen aldrig kommer til at blive den samme vase igen. Men det bliver stadig til en vase - hvis du da formår at samle den. Ting ændrer sig og vi styrkes henad vejen i situationer som disse. Stolthed og jalousi kan være ødelæggende elementer og sabotere denne helingsproces, men jeg mener bestemt - som Vibeke også skriver - at du skal give ham en chance til og acceptere, at imorgen altid er anderledes end i dag. Held og lykke :)

KH Birthe

12 nov 2016 10:46

Det er en forfærdiglig ting, rigtig godt svar Vibeke, jeg kunne ikke være mere enig.

- Heidi http://datingpilot.dk

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri