Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Debat »Løst & fast » Løst & fast»

Har du brudt med dine børn eller dine forældre? Så vil vi gerne snakke med dig!

0
2 dec 2014 21:42

Hej alle sammen!


Vi er to journaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, som skal til at skrive eksamen om brud i danske familier, da næsten en fjerdedel af alle voksne danskere i perioder har mistet kontakten til børn.
Er du en af dem? Så vil vi gerne tale med dig! Så hvis du har lyst til at mødes og hjælpe os med vores eksamensopgave ved at blive interviewet om dit brud med din søn, datter eller måske flere børn, så svar gerne tilbage her i tråden eller i en mail til dotwolff@hotmail.com eller jocarlsen@hotmail.com. Har du på et tidspunkt mistet eller brudt kontakten til din egen mor, far eller begge dine forældre, er vi også interesserede i at snakke med dig. 

Optimalt set vil vi gerne mødes med dig personligt der, hvor du bor (afhængigt af hvor langt væk du bor fra os i Aarhus). Alternativt kan vi blot aftale et interview over telefonen. Interviewet skal helst foregå indenfor den næste uges tid (senest den 11. december).


Vi håber meget på at høre fra dig. 


De bedste hilsener,
Dorthe Wolff og Jo Carlsen

Diskussion

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12317
Ny blog-indlæg sidste dage: 1
Nye billeder dag: 2