Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Debat »Mad » Mad til fester & gæster»

Opskrift samling

2

Hej

Jeg er stifter hjemmesiden http://alletiderskager.dk/ dette er en opskriftsamling med kager og desserter. Jeg søger nogen der er interesseret i at lægge opskrifter ind på siden, med et relevant billede. Alle der lægger opskrifter ind på siden får point for hver opskrift og vil efter 15 opskrifter, 25 opskrifter osv. blive belønnet med en præmie, i kan læse meget mere om belønningssystemet osv på hjemmesiden. Jeg håber at der er nogen flere der vil være med til at skabe danmarks største kageside, jeg har på nuværende tidspunkt 19 opskriftforfattere på siden, og håber at i også vil være med. Stil endelig spørgsmål hvis i er i tvivl om npget eller andet:)

Diskussion

Hej Mia.

Er det stadig aktuelt med opskrifterne ? Jeg er lidenskabelig hobbybager, afprøver og kreerer løbende nyt, og nogle af mine opskrifter er også blevet præmieret i forskellige ugeblade i årenes løb. Er det noget der kunne være relevant og interessant for din opskriftsamling, vil jeg da gerne være med.

Mvh Conny

 

20 sep 2013 22:50

Hej!

Har desværre ikke nogen opskrifter, men vil bare sige at mig og kæresten er flittige brugere af din hjemmeside:) Tak!

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12317
Ny blog-indlæg sidste dage: 2
Nye billeder dag: 2