Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Debat »Løst & fast » Løst & fast»

Fortæl os om din yndlingsbog og vind bestseller

14
30 mar 2012 12:04

På hjemmet.dk er vi meget glade for at kunne præsentere dig for Læsehjørnet. Her kan alle os, der elsker at træde ud af virkeligheden og ind i det fantastiske, farverige univers, der gemmer sig mellem bogstaver, linjer og sider, mødes og dele læseoplevelser og meget andet. Og det skal naturligvis fejres med en konkurrence. Vi sætter Jane Aamunds nye VINDUE UDEN UDSIGT og Erik Valeurs DET SYVENDE BARN på højkant.

Alt du skal gøre, er at dele din bedste bogoplevelse med os her i debatten. Så trækker vi lod blandt deltagerne. Måske bliver netop DU den heldige vinder af en af disse bestsellere?

Hvilken bog, er den bedste/mest gribende/sjoveste, du har læst, og hvorfor?


Fortæl os om det her!

Vi trækker lod blandt alle besvarelserne fredag den 13. april. Vi glæder os til at læse om DIN yndlingsbogSmil

Diskussion

30 mar 2012 14:17

Ditte menneskebarn. Den rørte mig dybt. kan ikke huske forfatteren.

30 mar 2012 16:50

Du er ikke alene..Forfatteren er Chris MacDonald..Den rørte mig meget dybt..Og jeg bruger den tit i mine tanker, når der kan være en grå vejrs dag..Så kan man lige finde et ord eller en sætning, der forvandler dagen til en solskinsdag..Jeg blev opereret for lungecanser i 2008,,Så jeg tager hatten af for Chris, at han var der på så flot en måde, da hans far blev ramt af kræft og igennem hele forløbet til hans død..Den anbefales meget og giver stof til eftertanke

30 mar 2012 20:47

Den bog der har gjort mest indtryk på mig er

Så længe du bor her af Vibeke Marx

Den bedste bog er Jussi Adler Olsens :Kvinden i buret. Den er så overraskende, uhyggelig og tryllebindende, at man ikke kan lægge den fra sig. Den MÅ du læse, men ikke for folk med sarte nerverKys

Den bedste bog er Jussi Adler Olsens :Kvinden i buret. Den er så overraskende, uhyggelig og tryllebindende, at man ikke kan lægge den fra sig. Den MÅ du læse, men ikke for folk med sarte nerverKys

2 apr 2012 23:44

Khaled Hosseini´s bog "drageløberen" - den er simpelthen fantastisk. Jeg tror at jeg nåede hele følelsesregisteret igennem da jeg læste den. Det ene øjeblik var jeg glad og rørt, og det næste øjeblik vred p.g.a. uretfærdighed og ondskab.

Vi mødes igen i Paradis skrevet af Chrisdel og Isabell Zachert

Som er en mors beretning om sin 15 åriges datter kamp mod kræften.

En smuk fortælling, men sørgelig, blev rørt til tårer, og lod tårene trille, fantastisk bog.

"Endelig ikke ryger" af Allen Carr

Denne bog har hjulpet mig til at stoppe med at ryge og er nu ude af rygefælden på 6 år. Jeg måtte læse den to gange med et halvt års mellemrun, så havde jeg endelig taget guldkornene til mig og smed cigaretkrykkerne uden brug af andre hjælpemidler :-)

" Giganternes forfald " af Ken Follet..

Denne bog er helt klart den bedste bog jeg har læst til dato..Det er den første ud af en tre bøger..som følger fem familier i det `19 århundrede..I den første bog er det historien fra omkring århundredskiftet til 1 verdenskrig..spændende læsning hvis man også er intresseret i historie..Ken Follet er helt klart min ynglingsforfatter..

17 apr 2012 17:24

Hej alle:-) Jeg er en pige på 13, der elsker at læse!
Efter jeg blev færdig med Harry Potter-serien, gik jeg igang med Jean M. Auels serie om Hulebjørnens Klan. Serien kan stærkt anbefales! Hele historien er skrevet ud fra, hvordan med levede i Istiden. Den er virkelig, virkelig god!:-D

Vink   og hvem blev den heldige vinder i lodtrækningen?  Kys

18 apr 2012 12:58

VINDERNE ER FUNDET! Følg dette link og se, om du er en af de heldige vindere: http://hjemmet.dk/Krydsordskupon/Vindere/

Vi gør opmærksom på, at konkurrencen nu er afsluttet, og nye svar ikke deltager i lodtrækningen om præmierne.

 

20 apr 2012 08:21

"Anne Franks dagbog" læste jeg første gang som stor skolepige, omkring 13-14 års alderen. Den er stadig god, og jeg har læst d en adskellige gange.

Mange hilsner og god weekend  fra Lotte 

Den bedste bog, jeg har læst for nyligt er Lars Keplar: Ildvidnet. Den er så fængslende, at jeg læste 577 sider på ca 2 dage, så begynd ikke, før du har god tid.(Hans tidligere bøger: Hypnotisøren(lige filmatiseret), og Paganinikontrakten kan også varmt anbefales)

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12303
Ny blog-indlæg sidste dage: 0
Nye billeder dag: 0