Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Debat »Løst & fast » Løst & fast»

Fortæl om din Valentin og vind lækre chokolader!

15
13 feb 2012 09:42

Tirsdag den 14. februar er det Valentins dag og det fejrer vi her på hjemmet.dk med en lille konkurrence, hvor du kan vinde en lækker forkælelsespakke med de skønne Sweet Moments fra Anthon Berg.


Foruden de helt nye karamellækkerier med både chili, orange og havsalt, er der en lyserød pose med marcipan minibars med et miks af fire forskellige marcipanbrødsvarianter, der hører til blandt Anthon Bergs absolutte specialiteter. Der er desuden en lime-farvet pose med minitærter af frugt i marcipan, som indeholder klassikere som blomme i madeira, jordbær i champagne og vindrue i muscatvin. Og endelig findes en pose nougat-praliner med passionsfrugt, orange eller havsalt. Hver enkelt chokolade er petit og kun til dig, men posen har den perfekte størrelse til at dele med ham eller hende, som du har kær.

Hvis du vil være med i lodtrækningen skal du blot fortælle os, hvem du helst vil fejre Valentins Dag med: Er det din mand, din bedste veninde, dit barnebarn eller måske din kat eller hund? Fortæl os hvorfor her i debatten – så trækker vi 4 heldige vindere på fredag (den 17/2), og sender den lækre chokolade af sted til dig og din Valemtin Smil

Held og lykke!

Diskussion

Min skønne kæreste og vores lille datter på 4 ½ mdr :) Vores 2 drenge på 10 år og 1 ½ år er taget på ferie hos bedsteforældrene, så vi får en stille (og tiltrængt) Valentines Dag. Dagen er såmænd ikke mere speciel end andre for vi forsøger at være opmærksomme på hinanden i hverdagen og give hinanden små gaver i form af kys, kram, en lille forkælelse fx. lidt massage, en hjemmebagt kage osv. Men måske skulle vi bruge muligheden og forkæle hinanden lidt ekstra, nu hvor vi næsten er alene?!

jeg tilbringer valentin med min dejlige mand og ved samme lejlighed har vi tre års bryllupsdag... :-) Dejigt

16 feb 2012 08:05

Jeg var sammen med min dejlige Kone på valentins dagen, hun havde til alt overraskelse bagt en dejlig hjerteformet chokolade kage med glasur, små hjertestykker i forskellige farver og revet chokolade, som vi så fik til aftenkaffe. Selv efter 28 års Ægteskab, er min Kone stadig lige så smuk som da jeg lærte hende at kende, der går ikke en dag hvor jeg ikke elsker hende. Selvfølgelig er det ikke kun til Valentin vi får kage, et kys og lidt kram. Året har 365 dage, men der er næsten dobbelt så mange kys i løbet af et år, plus alt andet som gør et perfekt Ægteskab. Kærlighed kan man aldrig få nok af, hos os er det en daglig kost. Jeg elsker min Kone over alt i Verden, hun er bare den bedste.

Jeg var hjemme sammen med min dejlige mand som jeg stadig elsker meget højt vi har været gift 28 år og jeg håber vi får mange år endnu, på selve valentinsdagen fik vi smørebrød om aftnen og som en overraskelse havde jeg bagt en stor chokolade kage i hjerte form med marcipan og rød glasur med rarvede hjerter,jeg bager meget men den kage ramte plet og det blev jeg glad for.

16 feb 2012 08:56

Min kære mand har fødselsdag på valentinsdag..Så den fejrede vi sammen med alle vores kære..Rigtig skøn dag helt i kærlighedens tegn.

16 feb 2012 09:28

Jeg fejrer altid valentinsdag sammen med min mand, vi har været sammen i snart 13 år og laver altid noget sammen på denne dag. Vi tager ud og spise eller går i biografen.

I år gjorde vi noget helt andet, vi blev inviteret af min papfar på spisen på en græsk restaurent nede i tyskland, min mor vidste intet så det var en overraskelse. Det var en rigtig hyggeligt aften og da vi gik derfra fik vi kvinder selvfølgelig en rose :)

16 feb 2012 11:43

jeg holdte sammen med med min mand  fik buket blomster af ham

Hejsa. Jeg havde valentinsdag i sengen var syg med forkølelsen øv øv, men fik en buket blomster af min mand. Så jeg syntes jeg er blevet lidt forsømt snøft snøft. Men hæder på gevinst . Mvh Marianne.
16 feb 2012 16:31

Jeg holdt det sammen med min mand gennem snart 30 år, og vores 4 dejlige børn, jeg fik 2 buketter blomster, og så fik vi selvfølgelig noget godt at spise,børnene er jo kærlighedens gave, så de skal selvfølgelig også være med

Jeg fejrede Valentines dag med med min kæreste. Vi var en tur i Flensburg på vores yndlings tapas restaurant mens børnene blev passet.

16 feb 2012 18:54

jeg fejrede valentines dag sammen med min skønne mand og vores søn.. vi fik lidt lækkert at spise og jeg fik en fin buket roser..

16 feb 2012 20:06

Vi har været gift siden 1975, hvilket min mand altid glemmer. men Valentins Dag husker han altid. Selvom han ikke er hjemme, skal han nok huske at ringe denne dag i februarVink

16 feb 2012 22:05
'Desværree brugte vi tiden på vores datter som havde faldet i Bhv, flækket læben og skadet tænder. For første gang havde vi faktisk planlagt lidt Valentin hygge sammen med vores datter, hun er vores ønskebarn så vi blev enige om at selvfølgelig skulle hun os være der. Vi går ik så meget op i Valentin, vi vil hellere minde hinanden på hver dag at vi elsker hinanden. Når børnene er syge eller anden krise samarbejder vi så godt at det er lige før vi ik behøver at kommunikere. Vi har ' kun' været gift i 3,5 år og kendt hinanden i snart 6 år. Tror en af grundene er at vi netop er gode til at snakke sammen både om problemerne men os roser hinanden og minder hinanden på hvorfor vi er sammen. Så behøver vi ik en dato en gang om året for at komme med vores kærligheds erklæring, det er en selvfølge her;)
17 feb 2012 08:58

Hej

Jeg fejrede Valentin sammen med min mand, som vi plejer gennem snart 32 år (gift i 28) med god mad og vin og så købte jeg en buket roser til ham ;-) dem har jeg jo også glæde af.

17 feb 2012 10:51

TAK for alle jeres romantiske svar! Vi håber, at I havde en rigtig god Valentinsdag med jeres nærmeste.

Vi har netop trukket 4 vindere af konkurrencen, og de blev:

acer1978, Ib Lorenzen, Marlene Høj og Jette Holst.

Stort tillykke til vinderne, som er blevet kontaktet pr email.

Ingen indlæg efter dette deltager i konkurrencen om Anton Berg-chokoladerne

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12303
Ny blog-indlæg sidste dage: 0
Nye billeder dag: 0